A few bugs

August 06, 2016  •  7 Comments

Well this summer have yielded in a few bug shots, maybe not as many as usually but I feel that still can change. The last week I have had some time for photographing bugs in the garden. Below are a picture of a hoverfly and a moth, not sure what kind of moth it is.

HoverflyHoverflyHoverfly, Uppsala. Agust 2016

MothMothMoth, Uppsala. Auguast 2016

MothMothMoth, Uppsala. Auguast 2016


Comments

7.Erik Koffmar
Tack Susanne och Kerstin för era fina kommentarer. Susanne håller med dig, makro öppnar upp för en helt ny värld ibland och det är lätt att tappa kollen på tid och rum.

/Erik
6.Kerstin Östbring(non-registered)
Riktigt ljuvliga makrobilder på de små liven, med en läcker och färgsprakande bakgrund!
/Kerstin
5.Susanne(non-registered)
Visst är det så... att när man landar i den lila makrovärlden, då glömmer man både tid och rum och allt elände :) Underbara bilder och superkul att se nattfjärilen :) Den har jag aldrig studerat så nära. Tjusigt!
4.Erik Koffmar
Tack Lotta, Gustav och Carina för era kommentarer de uppskattas. Det är härligt när man kan dyka ner i sommarängen och försvinna ner i makrovärlden. Håller med dig Gustav att nattfjärilarna är vackra och oftast ganska häftiga.

/Erik
3.Carina Bodin(non-registered)
Så läckra! Fin skärpa och oskärpa.
No comments posted.
Loading...