Zenfolio | Erik Koffmar | The colours are coming back but...

The colours are coming back but...

March 18, 2017  •  6 Comments

In the garden the colours are slowly coming back after the winter. After trying to capture the newly pop up crocus, my focus shifted towards some seeds hanging in the nearby tree. So even if the colours that fill me with sense that spring is really on the way, pictures of them will have to wait until another time.

SeedsSeedsSeeds, Norby. March 2017

SeedsSeedsSeeds, Norby. March 2017

SeedsSeedsSeeds, Norby. March 2017


Comments

Erik Koffmar
Tackar Madde och Andreas för era fina ord.

/Erik
Andreas Eriksson(non-registered)
Vackra färger på bilderna.
Madde(non-registered)
Åh vilka vackra bilder :-)
Erik Koffmar
Tack Susanne och Marie för era fina ord, de uppskattas. Marie jag har inte riktigt lagt ut lika mycket bilder på bloggen/FB i år, det har varit mycket annat. Inte har jag hunnit besöka och kommentera andras bloggar lika ofta heller. Skall bli lite bättring på det :o)

/Erik
Marie Mattsson(non-registered)
Jag insåg när jag fått en kommentar av dig på FB att jag inte sett några inlägg av dig på senaste. Kan bero på att jag inte hunnit med FB så mycket de senaste månaderna. Jag var tvungen att "titta ikapp"! Jag älskar bild nummer 2 och 3, jag leker ibland med dubbel-/multiexponeringar men har ännu inte riktigt bemästrat det. Det här är fina exempel på nån som vet vad han pysslar med!

Allt gott!
No comments posted.
Loading...