Zenfolio | Erik Koffmar | Winter in the city forest

Winter in the city forest

March 16, 2018  •  1 Comment

During the winter the roe deer are easier to get close to. Stalking deer is always an adventure. Getting close to these beautiful animals without scaring them is tricky. The importance is not to stress them so if they chose to leave you, let them. Eventually you’ll get your pictures.

Roe deerRoe deerRoe deer, Stadskogen Uppsala.

Roe deerRoe deerRoe deer, Stadskogen Uppsala.

 


Comments

Klas(non-registered)
Tycker som du att hellre avvaktar jag till annat fototillfälle om djuren inte presenterar sig själva. Oftast tillåter de ens närvaro ändå om man bara håller sig stilla . Personligen upplever jag ett slags triumf om motivet stannat kvar när bilderna är tagna.
Gillar första bilden med livfullt öga. Här känns det som du lyckats smyga dig på dem riktigt nära.
/ Deerhunter
No comments posted.
Loading...