Zenfolio | Erik Koffmar | Deep in the forest

Deep in the forest

July 10, 2018  •  8 Comments

It is always a magical moment to meet an owl, today I meet three. Deep in the forest the Great Grey Owls were found, a mother and her two young chicks. I love these impressive owls, they are so elegant. The young chicks might not be so elegant now, but will soon be as elegant as it's mother.

Great Grey OwlGreat Grey OwlGreat Grey Owl, Dalarna. July 2018

Great Grey Owl (chick)Great Grey Owl (chick)Young Great Grey Owl, Dalarna. July 2018

 


Comments

Susanne(non-registered)
Men WOW!! Fantastiska bilder. Vilken lycka att mötas av dessa skönheter! Det är nåt speciellt med ugglor. Brukar ofta tänka tanken när jag är ute och promenerar i skogen med kameran... Undrar hur många gånger man passerat en uggla utan att lägga märke till den... ? Det kan säkert vara ett par gånger.
Erik Koffmar
Tack Jan-Olov för din fina kommentar. Varje möte med en uggla är speciellt och jag gillar verkligen Lappugglor de är så majestätiska. Hoppas du får möte en någon gång.

/Erik
Jan-olov Wogenius(non-registered)
Måste vara härligt att få möta i naturen, något jag saknar ännu...härliga bilder!
Erik Koffmar
Tack för alla fina kommentarer de uppskattas mycket.
Jani, lappugglan ä;r en väldigt vänlig uggla och jag ha aldrig märkt någon aggression, men man måste som alltid visa hänsyn och respekt. Jag tror att de är mera känsliga då man närmar sig deras bo. De två ungar som jag såg var redan flygga.

/Erik
Halina(non-registered)
Fantastiska bilder :-)
No comments posted.
Loading...