Busy days for our small feathered friends

June 25, 2019  •  4 Comments

A while ago I visited Dalkarlskärret a nature reserve near by. I was actually hope to photograph some grey herons, but there were none this morning. However, that didn't matter since I got the possibility to follow the busy morning of the white wagtails. The parents chasing small insects to feed their little ones.

White wagtailWhite wagtailWhite wagtail, Dalkarlskärret. 2019

White wagtailWhite wagtailWhite wagtail, Dalkarlskärret. 2019 White wagtailWhite wagtailWhite wagtail, Dalkarlskärret. 2019 White wagtailWhite wagtailWhite wagtail, Dalkarlskärret. 2019 White wagtailWhite wagtailWhite wagtail, Dalkarlskärret. 2019 White wagtailWhite wagtailWhite wagtail, Dalkarlskärret. 2019


Comments

Erik Koffmar
Tack för era kommentarer de uppskattas : )
Ja de är snabba men om man är envis så kan man ibland lyckas fånga dem på bild.

/Erik
Susanne Granholm Carter(non-registered)
Men WOW vilka fina bilder. Ljuvliga och så fint fotat. Dom är verkligen inte enkla att få på bild för dom är rackarns så kvicka. Även om det inte alltid blir som man tänkt sig så finns det alltid så mycket annat att fota och uppleva om man bara öppnar upp sinnena.
Gustav(non-registered)
Snyggt fångat med flyktbilden men också förälder och unge tillsammans! :)
Carina Bodin(non-registered)
Vilka sötnosar! Men ack så snabba, det gäller att vara på hugget och det har du verkligen lyckats med!
No comments posted.
Loading...