Utställning NATURFOTODAGEN 2020

February 09, 2020  •  4 Comments

Nu är det mindre än en vecka kvar till NATURFOTODAGEN i Västerås. Det har blivit till en tradition att besöka NATURFOTODAGEN och de senaste två gångerna har jag även haft en egen bildutställning. Jag kommer även i år att ha en egen utställning så kom gärna förbi och säg hej om ni besöker NATURFOTODAGEN eller är i närheten. Att besöka bildutsällningen är gratis, vill man höra på ett av alla de spännande föreläsarna kan man köpa ett pass till föreläsningarna, tryck på "bannern" nedan så kommer man till biljettförsäljningen.

It's less than a week until NATURFOTODAGEN in Västerås. It is a tradition to visit NATURFOTODAGEN and the last two years I have also had my own exhibition. I will have an exhibition of my own this year as well and if you are around please come by and say hi. Visiting the exhibition is free if you want to listen to one of the great talks you can buy a pass, if you press the NATURFOTODAGEN banner in the picture below you get linked to where you can buy tickets to the talks.


Comments

Erik Koffmar
Det blev en lyckad dag med många besökare som kom förbi och tittade på mina bilder. Hade varit kul att träffas får bli en annan gång.

/Erik
Susanne(non-registered)
Hoppas att lördagen blev lyckad. Jag har ju besökt Naturfotodagen flertalet gånger men ibland får man inte ihop schemat riktigt. Hade varit kul att komma förbi och hälsa men det går flera tåg ;)
Erik Koffmar
Tack Carina, vi ses på lördag :)

/Erik
Carina Bodin(non-registered)
Spark i baken och lycka till så ses vi där!
No comments posted.
Loading...