Old story

March 06, 2020  •  3 Comments

I wish to show you pictures from an old job trip to Wisconsin, U.S.A. Just next to where I stayed there were a small river. One day when I took an afternoon walk I did hear a crunching sound, I stayed still for a period of time and eventually I carefully moved closer to the sound. Suddenly I saw this fellow eating his dinner. After watching the beaver for while it decided to swim away. This is the closed I ever been to a beaver. 

BeaverBeaverBeaver, Wisconsin. USA

BeaverBeaverBeaver, Wisconsin. USA


Comments

Erik Koffmar
Tack Carina och Susanne, spännande med Sågdammen, kanske något att kolla upp.

/Erik
Susanne(non-registered)
Bävern är ett fantastiskt djur. Kanske inte jättepoppis alla gånger med tanke på hur den kan röja bland träden... Vi har en plats i Skultuna utanför Västerås som heter Sågdammen och där kan man fota bäver. Ibland har vi sett 5-6 stycken samma kväll. Jag följer en sida på fb från just Sågdammen så då har man koll på om dom har varit synliga.
Den nedre bilden är så läcker :)
Carina Bodin(non-registered)
Oj vilket härligt möte. Nån bäver har jag inte fått på mina minneskort än...
No comments posted.
Loading...