Northern lights over Uppsala

January 16, 2022  •  2 Comments

This weekend has been great it has possible to see the Northern lights over Uppsala. I was out both on Friday and Saturday night to try to capture the magical lights. On Friday I was out a bit too early, the Northern lights were more powerful later in the evening, when I was back home in my bed. On Saturday evening my son and I took a walk down to Hågadalen, where we both could enjoy the Northern lights.

Northern LightsNorthern LightsNorthern lights over Hågadalen.
January 2022

Northern LightsNorthern LightsNorthern lights over Hågadalen.
January 2022

Northern LightsNorthern LightsNorthern lights over Hågadalen.
January 2022


Comments

Erik Koffmar
Tusen tack Carina! Du har rätt, det är svårt att ta in all och fotografera samtidig.

/Erik
Carina Bodin(non-registered)
Underbara bilder! Det är inte ofta man kan komma ut och se nått sånt här på våra breddgrader. Jag var också ut både fredag och lördag, men som dig på fredagen så åkte jag hem för tidigt. Men det är svårt att både fota och njuta av upplevelsen.
No comments posted.
Loading...